top of page

Grupo Congreso Paisaje MX

Público·195 miembros

janaia.abellajanaia.abella
janaia.abella

Bizbet’e giriş öncesi neden şüphe oluşuyor?

Açıkçası ben böyle platformlara bakarken en çok giriş kısmında durup düşünüyorum. Daha içeri bile girmeden insanın aklına bir sürü soru geliyor: doğru adreste miyim, bilgilerim güvende olur mu, sonrasında sorun yaşar mıyım? Özellikle ilk kez denenecekse bu tereddüt daha da artıyor, çünkü dışarıdan her şey düzenli görünse bile gerçek deneyim nasıl olur kestirmek zor. Bir yandan merak ediyorsun, bir yandan da gereksiz risk almak istemiyorsun. O yüzden ben artık önce biraz fikir toplamaya çalışıyorum. Sizce böyle sitelere giriş yapmadan önce hangi detaylara özellikle dikkat etmek gerekir? Daha önce deneyen varsa en çok hangi noktada emin oldu ya da şüphelendi merak ediyorum.

3 vistas

Zaman geçtikçe aslında en önemli konunun analizden çok psikolojik denge olduğunu fark ettim. Özellikle kayıp serilerinde sakin kalabilmek gerçekten zor ama gerekli. Eskiden bu noktada çok hata yaptım. Şimdi ise plan dışına çıkmamaya çalışıyorum ve bizbet giriş üzerinden yaptığım karşılaştırmalar da karar sürecimi daha net hale getiriyor.

Miembros

¡Únete a nuestra comunidad!

Suscríbete a nuestro boletín del XIV Congreso Nacional de Arquitectura de Paisaje con las noticias más relevantes o escríbenos.

contacto@congresopaisajemx.com

El comité organizador del Congreso Nacional de Arquitectura de Paisaje opera desde la CDMX, México.

bottom of page